Vegan Metr

odpověď: NE

Honey Nut Cheerios nejsou veganské, protože obsahují zlato. Nejprodávanější, americká oblíbená obilovina všech dob nese některé vážně veganské obavy.

V poslední době chybí BuzzBee z obilné krabice Honey Nut Cheerios. Zdá se, že generál Mills zaznamenal klesající populaci včel a používá chybějící včelu jako kampaň k záchraně nebo obnovení populace včel. Proč, protože je důležité, aby opylení bylo udržitelné, aby měly udržitelný přísun 30% složek, na kterých jsou při výrobě závislé.

docela zajímavé!

je celá tato kampaň na záchranu včel nebo podniku?
med není veganský, protože jeho sklizeň lidmi ohrožuje zdraví a životy včel. Včely jsou závislé na medu pro jídlo.

V případě, že jste how-is-it-made blbeček, zde je video o tom, jak Cheerios jsou vyrobeny:

a zde je seznam složek:

  • celozrnné Vločky (obsahuje ovesné otruby)
  • Modifikovaný Kukuřičný Škrob
  • Med
  • Hnědý Cukr Sirup
  • Sůl
  • Tripotassium Fosfát
  • Řepka a/nebo Olej z Rýžových Otrub
  • Přírodní Mandlové Aroma
  • Vitamin E (tokoferoly) Přidány k Zachování Svěžesti.

Posted on

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.