Vegan Meter

svaret: nej

Honey Nut Cheerios er ikke veganer, fordi de indeholder honning. Den bedst sælgende, hele tiden Amerikas foretrukne korn bærer nogle alvorligt veganske bekymringer.

på det seneste har brummer manglet i Honningnødden Cheerios kornkasse. Tilsyneladende har General Mills bemærket den faldende bipopulation og bruger den manglende bi som en kampagne for at redde eller genvinde bipopulationen. Hvorfor, fordi det er vigtigt, at bestøvning er bæredygtig, så de har en bæredygtig forsyning på 30% af de ingredienser, de er afhængige af til produktion.

ganske interessant!

er hele denne kampagne for at redde bien eller virksomheden?
honning er ikke veganer, fordi det er høst af mennesker truer sundhed og liv bier. Bier er afhængige af honning til mad.

Hvis du er en Hvordan-er-det-lavet nørd, her er en video af, hvordan Cheerios er lavet:

og her er ingredienslisten:

  • Fuldkornshavre (inkluderer havreklid)
  • modificeret majsstivelse
  • honning
  • brunt sukker sirup
  • Salt
  • Trikaliumphosphat
  • raps og/eller risklidolie
  • naturlig mandelsmag
  • vitamin E (blandede tocopheroler) tilsat for at bevare friskheden.

Posted on

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.