Joyce Meyer

Joyce Meyer: biografia

Kristillinen kirjailija ja puhuja Joyce Meyer joutui seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi 15 vuoden ajan, voitti vakavan sairauden nuorena ja on nyt Time-lehden mukaan yksi suosituimmista amerikkalaisista evankelistoista. Naisen osuus noin 100 kirjaa uskosta ja nöyryydestä, mukaan lukien Bestsellerit Battlefield of the Mind: Winning the Battle in your Mind, Look Great, Eat the Cookie … Osta kengät: anna itsellesi lupa keventää äläkä koskaan luovuta!: Sinnikäs päättäväisyys voittaa elämän haasteet.

lapsuus ja nuoruus

Pauline Joyce Hutchison (oikealta nimeltään Joyce Mayer syntyessään) syntyi 4.kesäkuuta 1943 St. Louisissa, Missourissa. Pian hänen syntymänsä jälkeen hänen isänsä lähetettiin rintamalle, ja hänen äitinsä joutui kasvattamaan hänet yksin.

Joyce Meyer lapsena äitinsä kanssa

tullessaan kuuluisaksi kirjailijaksi ja puhujaksi Joyce sanoi haastattelussa, että toisen maailmansodan kentillä nähdyt kauhut tekivät hänen isänsä aggressiiviseksi. Mies tuli riippuvaiseksi alkoholista. Vuodesta 1946 ja seuraavat 15 vuotta isä oli käyttänyt tyttöä seksuaalisesti hyväkseen.

vuonna 1951 Joyce yritti kuuden vuoden aikuista miestä pelättyään etsiä suojaa äidiltään, mutta nainen itse pelkäsi miestään. Kun Joyce oli 14-vuotias, hänen äitinsä todisti raiskauskohtauksen. Tämänkin tapauksen jälkeen nainen ei tehnyt mitään.

Joyce Meyer nuoruudessaan

Meyer valmistui O ’ Fallon Technical High Schoolista St. Louisissa. Kun hänestä tuli aikuinen, hän jätti isänsä talon ja ”meni naimisiin ensimmäisen nuoren miehen kanssa, joka osoitti kiinnostusta.”Joistain ongelmista pakeneminen synnytti toisia. Tulevan evankelistan aviomies oli siis ” manipuloija, varas ja roisto.”

saarnaa ja kirjoja

9-vuotiaana Joyce kertoi sukulaisilleen olevansa ”uudestisyntynyt” ja sanoi olevansa ”juovuksissa Jumalan Hengestä.”Tytön sanoista, jotka todennäköisesti aiheutuivat hänen isänsä säännöllisestä kiusaamisesta, tuli profeetallisia.

Joyce Meyer

helmikuussa 1976 Meyer pysähtyi liikennevaloihin ja tunsi sydämensä ja ajatuksensa täyttyvän uskosta. Muutamaa kuukautta myöhemmin henkeytetty tyttö avasi Raamatuntutkisteluryhmän nimeltä elämä sanassa ja sai työpaikan kristillisestä keskuksesta Fentonista Minnesotasta.

”ja Ajattelen joskus jopa ihmisiä, jotka haluavat palvella Jumalaa, jos heillä on niin paljon ongelmia, että he eivät ajattele oikein eivätkä toimi oikein eivätkä käyttäydy oikein, he melkein tarvitsevat jonkun ottamaan heitä kädestä ja auttamaan johdattamaan heidät läpi alkuvuosien …”, Meyer sanoi.

papilta saatu kokemus mahdollisti sen, että Joyce alkoi saarnata omia saarnojaan livenä paikallisella radioasemalla vuonna 1983. Ohjelmalle oli kysyntää, ja uskonnollisen ohjelman lähetysoikeuden osti vielä kuusi asemaa, jotka sijaitsivat Chicagossa ja Kansas Cityssä.

saarnaaja Joyce Meyer

Joyce Meyerin palveluksen suosio oli kasvussa. Yhdessä miehensä Daven kanssa hän rekisteröi virallisesti elämän sanaan vuonna 1986, joka myöhemmin vapautettiin veroista uskonnollisena yhdyskuntana. 1900-luvun loppuun mennessä Life in the Word-jäsenten vapaaehtoiset lahjoitukset olivat yli 68 000 dollaria vuosittain.

vuonna 1993 Dave ehdotti, että ministeriö lähetettäisiin televisiossa. Meyerin kirjoittama ohjelma ”arjesta nauttiminen vielä nykyisinkin” lähetetään Musta Viihde-televisiokanavalla. Yleisö tavoittaa 4,5 miljardia ihmistä. Sen televisio-ohjelmia, kuten monologi ylpeys ja nöyryys, on käännetty 120 kielelle.

Joyce Meyer nauttimassa arjesta

18.elokuuta 2001 vietetään Joyce Meyerin ministeriön surupäivää. Tuona päivänä naisen ja hänen kollegansa Don Clowersin oli määrä saarnata 230 ihmiselle Manor-hotellissa Filippiineillä, mutta hotellissa syttyi tulipalo varhain aamulla. Sen seurauksena 78 ihmistä kuoli ja 54 loukkaantui. Tutkinnan mukaan uhreja olisi voinut olla huomattavasti vähemmän, jos ikkunoissa ei olisi ollut kaltereita ja käytävillä ja huoneissa olisi ollut palonsammutusjärjestelmät.

olennainen osa Meyerin ministeriötä on Helping Hand-operaatio, jonka tarkoituksena on auttaa hädässä olevia. Ensimmäinen auttava käsi saapui St. Louis, jossa Dream Center nyt toimii. Siellä asuu ihmisiä, joilla ei ole erityistä asuinpaikkaa, kansalaisia haastavissa tilanteissa.

Joyce Meyer

Joycen aktiivinen uskonnollinen kanta johti hänen isänsä paranemiseen. Hän ei koskaan katunut tyttärelleen tekemäänsä pahoinpitelyä, vaan päätti puolustella itseään Herralle. Meyer sanoi kerran haastattelussa, että hänen isänsä oli ”fanaattisin kristitty”, jonka hän oli tavannut: hän rukoili 6 tuntia päivässä, noudatti kaikkia käskyjä. Joyce kastoi hänet itse.

2000-luvulla Meyer oli keskellä rahoitusskandaalia. Naista arvosteltiin ”liiallisesta elämäntyylistä”: hän matkusti yksityiskoneella, omisti tuhansia neliömetrejä asuntoja ja hehtaareja maata, mutta ei maksanut veroja.

kirjailija Joyce Meyer

sanomalehti St. Louis Post-Dispatch julkaisi raportin evankelistan omaisuudesta vuonna 2003. Hänen lentokoneensa hinnaksi arvioitiin 10 miljoonaa dollaria, Mercedes-autonsa 107 000 dollaria ja kaksi taloa kummallekin 2 miljoonaa dollaria, toinen Joycelle ja hänen miehelleen ja toinen neljälle lapselle. Life in Word-lehden päämajan hinnaksi arvioitiin 20 miljoonaa dollaria, sen sisätilat 5,7 miljoonaa dollaria, mukaan lukien malakiitista tehty pöytä ja antiikkinen lipasto marmorilattioineen. Julkaisu toimi tilaisuutena tarkistaa Mayerin perhe.

Joycen palkka uskonnollisen järjestön johtajana oli 900 000 dollaria vuodessa ja hänen vaimonsa 450 000 dollaria vuodessa. Tarkastuksen käynnistämisen jälkeen luvut puolittuivat. Nyt Joycen päätulot tulevat hänen kirjojensa julkaisemisesta. Saarnaaja on julkaissut yli 100 kirjaa, joita on käännetty 140 kielelle. Joyce Meyerin ministeriön seuraajille jaettiin ilmaiseksi yli 35 miljoonaa kappaletta. Sähköiset versiot ovat saatavilla evankelistan virallisilla verkkosivuilla.

henkilökohtainen elämä

on vaikea kutsua Joyce Meyerin yksityiselämää yksinkertaiseksi, kuten koko elämäkertaa. Vuonna 1961 hän meni naimisiin Autokauppiaan kanssa, joka petti häntä ja varasti rahaa työnantajaltaan. Vuonna 1964 Mayer sai keskenmenon. Uusi raskaus ei vienyt häntä pois masennuksesta. Joyce kärsi unettomuudesta, nälästä ja käytti unilääkkeitä lääkärien kiellosta huolimatta. Joulukuuta 1965 perheeseen syntyi poika, joka sai nimen David tytön veljen kunniaksi.

Joyce Mayer ja Dave Mayer

vauvan syntymä ei muuttanut Joycen aviomiestä. Kesällä 1966 nainen palasi lapsen vietyään isänsä luokse, ja kolme kuukautta myöhemmin avioeroprosessi saatiin päätökseen. Ex-mies ei vaatinut huoltajuutta, ja David jäi äitinsä luo.

vuoden 1966 lopulla Joyce tutustui suunnitteluinsinööri Dave Meyeriin. Tammikuun 7. päivänä 1967 pariskunta juhli häitään. Vaikka hänellä oli silloin kunnollinen mies, hänellä olisi onnellinen elämä ja talo täynnä lapsia edessään, hän oli onneton. Hän uskoi, ettei avioliitto eikä rukous voi ratkaista kaikkia ongelmia.

Joyce Meyer miehensä ja lastensa kanssa

1970-luku oli taisteluvuosia. Meyer kärsi migreenistä ja oli usein sairas. Hänelle jouduttiin tekemään gastrectomia (vatsan poisto) nälän vuoksi. Sitä paitsi, lääkärit diagnosoitu rintasyöpä. Joyce tarvitsi leikkauksen nopeasti kasvavan kasvaimen poistamiseksi. Tauti ei onneksi palannut. Evankelista omisti kirjansa Look Great, Feel Great: 12 Keys to Enjoying a Healthy Life Now taisteluun onkologiaa vastaan.

Joyce Mayer nyt

Joyce Meyerin kuvaa katsoessa on vaikea uskoa, että hän on lähes 80-vuotias.

Joyce Meyer in 2019 Joyce Meyer in 2018

iästään huolimatta yksi 2000-luvun johtavista evankelistoista jatkaa saarnaamista vähävaraisille. Vuoden 2019 puheaikataulu sisältää kymmeniä yhdysvaltalaisia kaupunkeja sekä suuria uskonnollisia konferensseja, kuten rakkauselämää. Verkkolähteiden mukaan Joyce Meyerin nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria.

bibliografia

  • 1995 – mielen Taistelukenttä: mielessäsi voitettu taistelu.
  • 2002 – minä ja suuri suuni: vastauksesi on aivan nenäsi alla.
  • 2003 – How to Hear from God: Learn to Know His Voice and Make Right Decisions.
  • 2004 – in Pursuit of Peace: 21 Ways to Conquerure Anxiety, Fear, and Disacentment.
  • 2005 –Approval Addiction: Overcoming Your Need to Please Everyone.
  • 2006 – Look Great, Feel Great: 12 Keys to Enjoying a Healthy Life Now.
  • 2007 – Woman to Woman: Candid Conversations from Me to You.
  • 2007 – yksinkertaisen rukouksen voima: kuinka puhua Jumalan kanssa kaikesta.
  • 2008 –Conflict Free Living: How to Build Healthy Relationships for Life.
  • 2010 – Eat the Cookie … Osta kengät: anna itsellesi lupa keventää.
  • 2011 – Living Beyond Your Feelings: Controlling Emotions So They Don ’ t Control You.
  • 2012 – Change Your Words, Change Your Life: Understanding the Power of Every Word You Speak.

Posted on

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.