Gjesteblogg: Dele min historie Om Å Leve med Lupus

følgende innlegg ble bidratt av pasient-advokat Shanelle Gabriel.Det virker som en sanger, poet og kunstkonsulent, livet mitt har dreid seg mer og mer rundt Lupus advocacy. Jeg antar at siden jeg er vant til å fortelle min personlige & romantisk virksomhet på scener både nasjonalt og internasjonalt, så vel som PÅ TV og radio gjennom min kunst, er det bare fornuftig for meg å snakke om min kamp med denne autoimmune sykdommen. Jeg ser i speilet noen ganger og tenker, » Gutt, Jeg vet sikkert hvordan å gjøre noe så ille ser så bra.»

i juli i fjor markerte mitt 10. år siden jeg ble diagnostisert med systematisk lupus erythematosus. Det markerte også min 30-årsdag (jeg ser fab, ingen grunn til å skjule min alder). Som jeg reflekterer over de siste 10 årene, føler jeg meg som en helt annen person. Det var mitt andre år På Utica College Of Syracuse University, og jeg var i et spor. Jeg hadde nettopp fått ut av en sucky forhold, nyter min nye single-selv, super aktiv på min college campus, og var den første personen på og den siste personen av dansegulvet på lokale college parter. Det var også min første gang På Dekanens Liste (ja, akademikerne var også på punkt.) Jeg oppnådde mye … alt mens jeg tok hele dager for å komme seg fra lange netter, limping til klassen, stadig sliter med å varme opp fingrene og tærne, og kjemper for å ignorere den konstante achiness som jeg aldri ville ha gjettet var symptomer på noe større. Jeg var for opptatt til å være syk. Som diktet mitt,» Forfengelighet » deler, var Det ikke Før Lupus slo mitt ytre utseende, håret mitt, at jeg tok handling. Jeg måtte bremse ned, gjøre meg selv en prioritet og gjøre min helse en prioritet.Lupus påvirker mer enn 1,5 millioner Amerikanere hvert år. Hvert år kjemper mer enn 50 millioner Amerikanere med autoimmune sykdommer for å leve livet slik de vil. De kjemper for å oppnå enkle oppgaver som dans, iført de sexy stilettene for en natt ute, tilbringe tid med familien uten tretthet sparker inn, ikke bruker alle sine personlige dager for legebesøk og å kunne lage planer uten at sykdommen avbryter dem. Jeg har kjempet perikarditt, lungeemboli, nerveskader og mer i de 10 årene Jeg har kjempet Lupus. Jeg er glad for å dele min historie, for å fortelle all min virksomhet, hvis det betyr at noen der ute vet at de ikke er alene i kampen. JEG takker ACR for å tillate meg å dele min historie og min kunst i denne mini-dokumentar. Her er til 10 + flere år…eller å finne kur før da.

Se Leve med Lupus

Posted on

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.