vegán mérő

a válasz: nem

a mézes dió Cheerios nem vegán, mert mézet tartalmaznak. A legkelendőbb, minden idők Amerika kedvenc gabona hordoz néhány komolyan vegán aggályok.

az utóbbi időben a BuzzBee hiányzott a mézes dió Cheerios gabonadobozából. Úgy tűnik, hogy a General Mills észrevette a csökkenő méhpopulációt, és az eltűnt méheket kampányként használja fel a méhpopuláció megmentésére vagy helyreállítására. Miért, mert fontos, hogy a beporzás fenntartható legyen, hogy fenntartható módon biztosítsák az összetevők 30% – át, amelyektől a termeléshez függenek.

nagyon érdekes!

Ez az egész kampány a méh vagy az üzlet megmentésére irányul?
A méz nem vegán, mert az emberi betakarítás veszélyezteti a méhek egészségét és életét. A méhek a méztől függenek.

abban az esetben, ha EGY how-is-it-made majom vagy, itt van egy videó arról, hogyan készülnek a Cheerios:

és itt van az összetevők listája:

  • teljes kiőrlésű zab (beleértve a zabkorpát is)
  • módosított kukoricakeményítő
  • méz
  • Barna cukorszirup
  • Tripokálium-foszfát
  • repce és/vagy rizskorpa olaj
  • természetes mandula íz
  • E-Vitamin (vegyes tokoferolok) hozzáadva a frissesség megőrzése érdekében.

Posted on

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.