Hvordan Ha En Oppsiktsvekkende Opplevelse med Oatstraw

av Rebecca Swartwood

Salt, søt, melkeaktig, feminin, vannaktig, styrke, silkeaktig, lett…

Det var beroligende tykt, nesten tyggbart i munnen min, belegg hals og mage med sin helbredende væske. Mens jeg satt med te, jeg følte styrket dypt inn i min kjerne, opprettholde drikke arbeider seg gjennom muskel og bein, og hulene dypere inn i nerver og energi.

jeg elsket oatstraw fra første slurk, og fortsetter å drikke det et par ganger hver uke.i sommermånedene drikker jeg det ofte daglig, avhengig av kjølekvaliteten for å holde meg oppdatert når varme og fuktighet øker. Herbalist Deb Soule anbefaler spesielt oatstraw på sensommeren, midtveis mellom Sommersolverv og Høstjevndøgn. Hun skriver at «sensommeren er tiden for å fullt ut ta inn og assimilere alle erfaringene vi har hatt og næret siden våren» (Soule, 2013, s. 105).

Hvordan Ha En Oppsiktsvekkende Opplevelse Med Oatstraw / Herbal Academy / Opplev følelsen av oatstraw med dette levende innlegget!

Havre

Havre går også under navnet Avena sativa, sativa som betyr dyrket. Denne kultiveringen indikerer at denne spesielle planten har hatt en lang historie med bruk og takknemlighet som matkilde.

i antikkens mytologi ble Den opprinnelige Jordgudinnen, Gaia, matet fra melk fra melke havre som et spedbarn. Det er virkelig en mat å dyrke gudinner, og sunne dødelige også.

Opplev De Beroligende Effektene Av Oatstraw

Klassifisert Av fytoterapeut David Hoffman som en nervine tonic, antidepressant, nutritive, demulcent og vulnerary, denne planten er beroligende og nærende på mange nivåer (Hoffmann, 2003, s. 532).

som en nervine brukes havre til å slappe av og gjenoppbygge til nerver. Jeg bruker ofte oatstraw når jeg vil fokusere på å fylle og mate nervesystemet mitt, og jeg føler hvordan nervene mine går fra jumpy og hakkede til myke og glatte når jeg drikker det regelmessig. Herbalist Robin Rose Bennett anser havre å være adaptogen, og forklarer at de «vil endre hvordan du reagerer på stress på kort og lang sikt… og bidra til å forbedre synaptisk funksjon og kommunikasjon mellom nerveceller» (Bennett, 2014, s. 195). Prøv å ta 2-4 kopper oatstraw infusjon hver dag i en uke, og se om du føler dens beroligende og tonifying effekter.

Sensasjonelle Kvaliteter Av Oatstraw

Oatstraw infusion har en nydelig væsketykkelse, og bruker sin milde balsam av vitamin E, mineraler, b-vitaminer og proteiner til tarmene og slimhinnene når de beveger seg gjennom kroppen. Tykkelsen er en klar indikasjon på dens demulcent kvaliteter og er nyttig i å fukte øynene, munnen, halsen og skjeden. Deb Soule anbefaler at kvinner bruker de ferske tinkturerte havretoppene «oralt daglig over flere måneder for fuktighet og smøring av tørt, irritert eller betent vaginalt vev» (Soule, 2013, s. 208). Jeg finner også at oatstraw hjelper meg å holde seg hydrert under sommerens varmebølger. Det gjør ikke vondt at infusjonen er så hyggelig å drikke, noe som gjør fordelene så mye søtere.

Hvordan Ha En Sensasjonell Opplevelse Med Oatstraw / Herbal Academy / Opplev følelsen av oatstraw med dette levende innlegget!

Du Kan Også Ha En Sensasjonell Opplevelse med Oatstraw

Oatstraw er en spesiell plante alliert av meg, tar meg på reiser til den kalde vinterlige kysten av halv-husket tåkete øyer, og dypt inn i vann og jord elementer. Jeg føler sin våte femininitet i sin knapt salte smak som om den har en skje med sjøvann blandet inn. Og dens jording earthiness, også, i måten det fyller meg opp og brenner sakte, holde sult i sjakk i timevis. Jeg føler det mate kroppen min og flytende finne mine punkter av spenning, og forsiktig untwisting dem.

Havre kan føle seg kjent, og også hellig og spesiell. Jeg håper du vil oppsøke denne søte planten, og se selv de mange måtene oatstraw beroliger og styrker kropp og ånd.

Fortell oss om dine erfaringer med oatstraw i kommentarfeltet nedenfor!

Bennett, Robin Rose. Gaven Av Helbredende Urter. (2014). Berkeley, CA: Nord-Atlantiske Bøker.Hoffmann, David. Medisinsk Herbalisme. (2003). Rochester, VT: Healing Arts Press.

Soule, Deb. Hvordan Flytte Som En Gartner (2013). Rockport, MEG: Under Willow Press.

En Gratis Ebok For Deg!

Registrer Deg For Herbal Academy Nyhetsbrev, og vi sender deg en gratis ebok.

vennligst legg til din e – postadresse nedenfor og klikk «Send inn» for å legge deg til vår mailingliste. Så sjekk e-posten din for å finne en velkomstmelding fra Vårt Herbal Academy-team med en spesiell lenke for å laste ned Vår «Herbal Tea Through The Seasons» Ebok!

Du Har Abonnert!

Posted on

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.