Jeg Elsker Deg av Hele Mitt Hjerte og Sjel

hvordan forteller du dine kjære du elsker dem? Den mest åpenbare, og kanskje mest brukte er å si, jeg elsker deg. En annen favoritt setning ofte sett På Pinterest eller kommersielle produkter er – » jeg elsker deg til månen og tilbake.»Ærlig talt, jeg har alltid følt at denne setningen ikke uttrykte omfanget av min kjærlighet nok. Tross alt er månen bare 238.855 miles fra jorden.noen foreldre til yngre barn uttrykker sin kjærlighet med sommerfuglkyss, hvor du trykker øynene mot huden og blinker gjentatte ganger og raskt. Øyevippene flimrende føler så lett som en sommerfugl flagrende sine delikate vinger. Denne søte, ømme kjærligheten er morsom for barn.

En annen kjærlig gest foreldre noen ganger gjør er å gi Eskimo kyss. Denne handlingen er hvor du gni neser med hverandre. Og la oss ikke glemme alle kiling og mage-blåser som går på, også. Gleden det bringer til både barn og foreldre er uovertruffen.

KLIKK HER for DIN GRATIS KATOLSKE MORS SJEKKLISTE

Meg med min sønn, Joaquin

dette er alle øyeblikk å verdsette. Å uttrykke vår kjærlighet og sikre at våre barn eller kjære føler seg elsket, er etter min mening den høyeste ære vi har.Nå er Jeg ikke sikker på hvordan eller når jeg slo meg på min måte å fortelle mine kjære at jeg elsker dem, men jeg bruker-«jeg elsker deg med hele mitt hjerte og sjel.»Dette var uttrykket jeg ofte brukte under min mors siste dager for å uttrykke min kjærlighet til henne. Kanskje jeg plukket det opp fra bibelen.

Elsk Herren Din Gud av hele ditt hjerte og hele din sjel og av hele ditt sinn og av all din styrke.

Mark 12: 30 niv

denne typen kjærlighet ringer rett til meg. Hvis jeg elsker av hele mitt hjerte og sjel, er det essensen av alt jeg er. Derfor, grunnen til at jeg heter nettstedet mitt » Kjærlig Av Hele Mitt Hjerte og Sjel.»

når barna mine var yngre, ville vi gå gjennom en rekke forsøk på å overgå hverandre med hvem som elsket hvem mer. Det ville gå noe slikt:

jeg elsker deg

jeg elsker deg mer

Jeg elsker deg mest (tatt Fra Disney Tangled)

Vi gjorde også Dette:

jeg elsker deg for alltid

jeg elsker deg for alltid

jeg elsker deg til uendelig

jeg elsker deg til uendelig og utover (Disney – Toy Story)

få poenget. Det var morsomt å gjøre. Vi ble aldri lei av dette. En flott barnebok som jeg absolutt elsker og leser for barna mine er «Jeg Elsker Deg Stinky Face» Av Lisa McCourt. Mine barn elsket det. Det ga for samtaler om hvordan min kjærlighet til dem ville aldri slutte uansett hva.

Det Er Slik Gud elsker Oss. Han vil aldri slutte å elske oss uansett hva. Hvor stor er hans kjærlighet! Denne ideen bringer Meg Til John 3: 16.

For Så har Gud elsket verden at Han gav Sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv.

John 3: 16 NIV

i løpet av den siste måneden av min graviditet med min sønn, tallet 3:16 holdt vises til meg. Jeg ville våkne klokka 3:16 på prikken flere netter i uken. Jeg ble plassert i rom 316 når levere min sønn. Og så for å sette glasur på kaken, tok Min gode venn Meg Max Lucado ‘ S «John 3: 16» bok til sykehuset etter min sønns levering.

jeg ble skremt. Jeg følte det var et budskap, men skammet meg over å innrømme det nå; jeg ante ikke Hva Johannes 3: 16 var. Jeg leste verset og følte umiddelbart frykt. Det var et tegn på at jeg skulle miste sønnen min. Jeg er ikke sikker på om det var alle de galne hormonene eller bare uvitenhet Til Guds kjærlighet, men dette hjemsøkte meg i flere måneder.jeg ba Gud om å hjelpe meg å forstå hva Han ville at Jeg skulle vite fra dette og ba Ham om at min tolkning var feil. En dag delte jeg endelig denne frykten med mine barns Gudmor. Hun forklarte at dette verset ikke var et budskap om at jeg ville miste min sønn, men at det kanskje var en måte å vise meg dybden Av hans kjærlighet til oss.

den ideen må jeg si sette Guds kjærlighet til oss i perspektiv. Jeg har nå min sønn og forstår det store offer Som Gud ga oss (Johannes 3: 16) for det er ingen større kjærlighet enn en foreldres kjærlighet til sine barn.

En ny kommando jeg gir deg: Elsk hverandre. Som jeg har elsket dere, skal dere elske hverandre.

Johannes 13:34 Ny Internasjonal Versjon

Så hvis du er en forelder, eller selv om du ikke er, gå ut og fortelle dine kjære hvor mye du elsker dem. Det spiller ingen rolle hvordan du sier det. Du trenger ikke en fancy setning. Si det og si det ofte.

KLIKK HER for DIN GRATIS KATOLSKE MORS SJEKKLISTEKatolsk Mors Sjekkliste's Checklist

Jeg vil gjerne høre fra deg gjennom sosiale medier eller kommentere nedenfor. Fortell meg hvordan du sier at jeg elsker deg, eller hvilke måter du viser din kjærlighet på, eller til og med hvilke bøker du leser til barna dine som uttrykker din kjærlighet til dem.

hvis du fant dette innlegget inspirerende og vet om noen som vil dra nytte av det, kan du dele det ved å trykke på share-knappen. Takk for din støtte.

Som En Amazon Associate tjener jeg fra kvalifiserende kjøp uten ekstra kostnad for deg. Takk.

67 Aksjer

Posted on

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.