Jermaine Dupri Dishes Om Forholdet Til Janet Jackson og Hvorfor De Kalte Det Avsluttes [VIDEO]

Jermaine dupri og Janet Jackson tilbrakte nesten et tiår sammen etter å ha møtt backstage på konserten hennes tidlig på 2000-tallet.

etter syv år med dating, kalte de det avsluttes i 2008, men forblir et av popkulturens mest spennende par.

LIK OSS PÅ FACEBOOK. FØLG OSS på INSTAGRAM & TWITTER. ABONNER PÅ VÅR YOUTUBE.Under et nylig intervju med rapperen Ti for sin podcast raskt, Dupri dished om deres forhold, inkludert hvordan de møtte og hva som fikk dem til å dele måter.

» vi møttes på konserten Hennes på Omni . Kris Kross kom … Dette er da Jermaine Dupri var bare en produsent. Jeg var ingen. Jeg hadde ikke noe rekord ennå eller ingenting. Ingen kjente meg foruten Det jeg gjorde For Kris Og Xscape, » Dupri forklart. «Vi går til showet hennes og jeg er en del av deres entourage… Kris Kross går inn For Å møte Janet Jackson, og livvakten slo meg med hånden. Så de er som ‘ Det er vår mann!’De forteller henne, og når de forteller henne, måtte hun gå god for meg,’ La ham inn, han er kult.- Da jeg kom inn, var Det Nesten Som Diana Ross-konserten. Hun begynte å snakke til Meg ‘ Du må være den spesielle … hvorfor de ikke vil forlate deg utenfor? Hvorfor ville de ikke forlate deg utenfor? Det virket som en energi, ikke sant? På det tidspunktet var jeg akkurat som, jeg skal se deg igjen. Dette er Kris tid. Jeg skal bare spille min rolle.»

Som Nevnt Av MadameNoire, derfra, de to begynte å flørte gjennom deres felles bekjent til den dagen flørt omgjort til noe mer alvorlig:

HOLD DEG INFORMERT! KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!»hun innså fra den ene gangen at hun møtte meg med at jeg var litt viktigere enn den personen som skulle være utenfor døren. Jeg kjente flere andre mennesker. Vennene hennes … og hun så meg gjøre andre prosjekter. Så vi ble venner. Jeg tok sjansen. Og mitt skudd var-hun hadde ikke en toveis . De sendte meg to måter som jeg var eieren … så jeg fant ut at hun ikke hadde en, og de sendte dem til meg. Jeg var som, ‘ Vet du hva, jeg vil at Du skal sende En Til Janet fra Meg.-Jeg fikk adressen hennes fra stylisten hennes, og jeg sendte henne toveis. Jeg tenker som, jeg skal få nummeret og du gon ‘ slo meg tilbake. Hun slo meg tilbake! Det var som, på det tidspunktet, la oss henge ut, la oss sparke den.»

Jd delte også hvordan Han eksponerte Janet til deler av kulturen hun ikke hadde opplevd mens han bodde i «Jackson Bubble»:

«jeg tok Henne til Magic City. Jeg eksponerte henne for mye liv som jeg ikke engang visste at jeg kunne utsette en person for. Du tror at når en person er så berømt, så rik, vet de alt. De har sett alt. Men det var mye av verden som vi levde i, kulturell klok, at de ikke hadde fått I La Det er der vi i utgangspunktet begynte å treffe den av. Vi viste hverandre flere ting. Det var to kule folk som utvekslet energi.»Jeg begynte å se så mange andre ting som jeg ønsket å gjøre,og så mange andre steder som jeg ønsket å gå. Jeg begynte å tenke at ekteskap for meg ikke skulle fungere. Bare noe om det. Når du føler at du er klar til å bli gift, har du ikke noe svar, du vet bare hva det er. Jeg var i rommet. Jeg tror det eneste som skapte en forskjell for meg var at vi ikke bodde sammen. Vi hadde en åtte år, ni års forhold, men vi levde ikke med hverandre … jeg føler at det er en del der du virkelig finne ut om du er sterk. Hun var ikke villig til å flytte Til Atlanta. Hun var villig til å komme ut her i et par uker. Jeg var ikke klar til å flytte til Malibu… jeg liker det, jeg f * ck med det. men det er ikke… Det er bare noe om å være her. Det føltes ikke som rommet der en av oss ønsket å være.»

du kan lytte til jd intervju ovenfor. Han snakker Janet på 45 min mark.

HODET TIL BLACKAMERICAWEB.COM HJEMMESIDE

Posted on

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.