Judas Priest vokalist ble ferska cruising en park bad for sex

Judas Priest frontmann Rob Halford, den» staselige homo av heavy metal, » ble arrestert I Venice Beach, California for cruising et bad på jakt etter sex.»politiet gjorde meg en tjeneste ved å holde det ute av pressen fordi det ville vært store nyheter. Jeg har alltid referere til at, litt tongue in cheek, som Min George Michael øyeblikk, » Halford fortalte NME under et intervju om sin nye selvbiografi.Relatert: George Michaels manager visste ikke at Han var homofil på høyden av sin berømmelse

Halford kom berømt ut I ET MTV – intervju i 1998-lenge før de fleste kjendiser samlet seg motet. Han var ikke ute da Han ble arrestert I California.»Jeg var heldig, «Sa Halford,» fordi det triste er at folk som ikke forstår det homofile samfunnet bare går: «Åpenbart er de alle bare en haug med perverse. Og det er fryktelig . «jeg vil gjerne tenke for det meste hvis den hendelsen hadde brutt inn i pressen, så ville en stor del av mine fans ha sagt:» Vi støtter deg og står med deg. Noen år senere, da JEG kom UT PÅ MTV, var det et bevist faktum fordi tilbakemeldingene fra hele verden var positive-de ville bare at jeg skulle fortsette å være sanger For Judas Priest og fortsette med jobben.»George Michael ble outed da han ble arrestert cruising et bad I Beverly Hills i 1998, samme år Halford kom ut frivillig.I 1997, mens Han fremførte «Breaking The Law» med Pansy Division, sa Halford at Han hadde blitt innlemmet i «Rock and Roll Hall Of Flames».»

Halford lo av minnet under intervjuet og la til: «jeg har aldri trodd jeg var en flamer-jeg er litt av en gammel brennende kvist!»

Posted on

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.