Vegan Meter

svaret: nej

Honungsmutter Cheerios är inte vegan eftersom de innehåller honung. Den bästsäljande, all time America ’ s favorite cereal bär några allvarliga veganska bekymmer.

På senare tid har BuzzBee saknats från Honungsmuttern Cheerios spannmålslåda. Tydligen har General Mills noterat den minskande bipopulationen och använder det saknade biet som en kampanj för att rädda eller återställa bipopulationen. Varför, för det är viktigt att pollinering är hållbar så att de har en hållbar tillgång på 30% av de ingredienser de är beroende av för produktion.

ganska intressant!

är hela kampanjen för att rädda biet eller verksamheten?
honung är inte vegan eftersom det är skörd av människor hotar hälsa och liv bin. Bin är beroende av honung för mat.

om du är en how-is-it-made nörd, här är en video om hur Cheerios görs:

och här är ingrediensförteckningen:

  • fullkorns havre (innehåller havrekli)
  • modifierad majsstärkelse
  • honung
  • brun sockersirap
  • Salt
  • Trikaliumfosfat
  • Canola och/eller riskliolja
  • naturlig mandelsmak
  • Vitamin E (blandade tokoferoler) tillsätts för att bevara friskheten.

Posted on

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.