Vegan Meter

svaret: NEI

Honey Nut Cheerios er ikke veganer fordi de inneholder honning. Den bestselgende, All time America ‘ s favorite cereal bærer noen alvorlige veganske bekymringer.

I Det Siste Har BuzzBee manglet Fra Honey Nut Cheerios kornboks. Tilsynelatende Har General Mills notert den avtagende biebestanden og bruker den manglende bien som en kampanje for å redde eller gjenopprette biebestanden. Hvorfor, fordi det er viktig at pollinering er bærekraftig slik at de har en bærekraftig tilførsel av 30% av ingrediensene de er avhengige av for produksjon.

Ganske interessant!

Er hele denne kampanjen for å redde biet eller virksomheten?Honning Er ikke veganer fordi det er høst av mennesker truer helsen og livene til bier. Bier er avhengige av honning for mat.

i tilfelle du er en how-is-it-laget nerd, her er en video av Hvordan Cheerios er laget:

Og Her er listen over ingredienser:

  • Hele Korn Havre (inkluderer havrekli)
  • Modifisert Maisstivelse
  • Honning
  • Brun Sukker Sirup
  • Salt
  • Tripotassium Fosfat
  • Canola Og/Eller Ris Kli Olje
  • Naturlig Mandel Smaken
  • Vitamin E (blandet tokoferoler) Lagt For Å Bevare Friskhet.

Posted on

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.